Ziraat Bosnia

ZIRAAT BANK
është me Jun
 ë të gjithë ,
Botën
 

Apliko në pozitat tona të hapura dhe bashkohu në ekipin tonë  në bankën Ziraat dega Gjilan, pozitat janë të hapura deri me datën 14 Gusht 2023!
Pozitat e hapura janë:
1. Arkatar/e
2. Asistent i operacioneve / Back Office
3. Analist kreditor SME / Korporate
Dërgo CV-në tuaj në emailin kosovo@ziraatbank.com

Ziraati Më I Afërt