Kariera

Ziraat Bankasi, si banka mëe vjetër dhe me e madhe në Turqi, ofron mundësi për zhvillimin e punëtorëve në fusha të ndryshme në sektorin bankarë.

You mund të dergoni rezumen tuaj në pristine@ziraatbank.com